fredag 13. januar 2012

En lysere tid...


Nye freshe vinterfarger har dukket opp i gangen også. Deilig med forandring nå som vi endelig går lysere tider i møte.





Hermetikkboks med papp, washi tape og hyssing blir veldig dekorativt og kan brukes til så mangt. Her har jeg fylt den med te-lys. Den gamle klokken kjøpte jeg på frimarked for en tid tilbake og plakaten med inspirerende ord er lastet ned fra anetteshus.com

Ønsker dere alle en super helg.

- Ellen -



onsdag 11. januar 2012

Frisk mint

Nå som julen er ryddet ut av huset, synes jeg likedan som i fjor at det blir litt tomt og rart uten det røde, og ikke minst adventstaker og juletrær, ''varmer'' opp atmosfæren i den ellers så hvite stuen. Men vinteren er endelig her med ren ny snø og den forteller oss om ett nytt år med nye muligheter og ideer. Derfor synes jeg det passet godt med en blanding av frisk mint, sølv og naturelementer.






Den runde brikken i sølv er kjøpt hos Kid Interiør, emaljebollen fylt med kongler er arvet av svigermor og matrjosjkaen er kjøpt i Riga.

Hva har du startet det nye året med?

Have fun, fresh day :))

- Ellen -

tirsdag 10. januar 2012

Kosekasse

Jeg har laget meg en kosekasse. Deilige pledd og puter står klare til bruk for meg selv og alle mine gjester. 
Kos deg:)



Jeg elsker gamle trekasser, og har vært så heldig og fått de 3 jeg har av familie. I dag får man jo kjøpt trekasser som ser gamle ut, men jeg liker at de faktisk er det. De har så mye mere sjel da. 



Du kan bruke de til oppbevaring av det du selv måtte ønske, og bytte ut innholdet etter sesongen. F.eks. ved på vinteren og blomster på sommeren. Hva med å ha strikketøyet i den? Eller bruke den som seng til katten? Her er det bare fantasien som stopper en. 

Hva bruker du din trekasse til?

- Ellen -

mandag 9. januar 2012

Blåmandag

Dagen startet brått da telefonen ringte og fru Waleur skjønte at hun ikke hadde hørt klokka. Uff, sånne dager er så kjipe. En ''dårlig'' start på dagen og det tar så lang tid før man kommer seg igang. Det er vel først nå jeg føler meg våken og klar i hodet.



Men ingen vits i å la det gå ut over resten av kvelden, så derfor glemmer jeg herved hele episoden og unner meg selv kromkaker og kakao. 



Ha en fortsatt fin mandags kveld :)

- Ellen -