mandag 30. april 2012

Ny hylle

Ja, der var jeg tilbake igjen ja. Ingen nett, ingen blogging.

 Håper dere har savnet mitt fravær.. hihi. Når strømadapteret til fiberboksen ryker, og tv og internett forsvinner merker man plutselig at man egentlig har masse tid til å gjøre andre ting. Rastløse meg er selvfølgelig igang med hele 4 prosjekter. 




Et er jeg allerede ferdig med også og det var enda et lite maleprosjekt. Denne gangen en Leksvik vegghylle fra Ikea.
Jeg synes den ble veldig hvit og fin og passet perfekt over skatollet i stua.




De gamle flaskene er loppis funn fra denne helgen og forrige. Herlige grønne og blåe nostalgiske toner *elsk*

Jeg tenkte jeg skulle linke til et bilde av hvordan hyllen så ut før, men det ser ut til at denne hyllen er tatt ut av sortementet til Ikea. Hyllen var i utgangspunktet brunbeiset som DETTE.



mandag 23. april 2012

Detaljer som teller

 Her er noen detaljer fra soverommet som jeg synes er med på å sette særpreg. 



På hvert vårt nattbord har vi forbokstaven i navnet vårt. Min E står for Elske og Evighet.



Som den nydelige ståltråden lyder: Love is all you need. Og i dette huset er det masse kjærlighet, latter og glede. Jeg er utrolig takknemlig for at vi har det så godt. Jeg kunne ikke ønsket mer annet enn at alle dere der ute får en fin dag fyllt med masse kjærlighet.

- Ellen -


søndag 22. april 2012

Utfordring: Pute

Fabelaktige-Maia utfordrer oss til å vise frem favorittputen. Og for meg må det bli denne herligheten fra H&M Home.






Den pryder sengen på gjesterommet/kontoret. Det fine er at dette er et rom jeg er innom daglig, så da kan jeg nyte synet av min fine, myke pute. *elsk*




Se flere myke delikatesser i den fabelaktive utfordringen HER.

Ha en fin dag :))

- Ellen -

ZzzZzzzZzoverommet..

Husker du hvordan soverommet så ut før? HER kan du se det. Nå har det bokstavelig talt fått en helomvending og jeg må si at jeg ELSKER det :))




Lyst og deilig med innslag av varme jordfarger. Fargen på fondveggen er Lady 2201 Varm Lin og de hvite veggene er Lady 1622 Refleksjon. Refleksjon er brukt på alle de hvite veggene i huset. Det finnes jo så ufattelig mange hvite nyanser og denne har vel en anelse grått i seg fremfor gult slik som Eggehvit og Bomull. Her gjelder det vel bare å finne sin favoritt.

Hva er hvit for deg?

- Ellen -




lørdag 21. april 2012

Den store kurven...

som jeg kjøpte på Sannerød i påsken har nå funnet sin plass på soverommet. Den har blitt oppbevaringsplass for ekstra puter og pledd.



Kjekt å ha det innen rekkevidde dersom det skulle bli litt kjølig på natten.



I morgen kommer det flere bilder fra soverommet som har fått seg en aldri så liten makeover siden sist :)

I dag skal jeg på nok et loppemarked og jeg gleder meg masse. 
Ha en fin lørdag.

- Ellen -

fredag 20. april 2012

Ønsker alle ...

som titter innom en riktig god helg :)



I kveld er det loppemarked og jeg gleder meg til skattejakten. Har skrevet en liten liste til meg selv over hva jeg skal se etter så ikke jeg tar helt av.. hihi.

- Ellen -



onsdag 18. april 2012

Housewife off, interiorblogger on...

Skatollet har fått flytte fra gangen og til stuen, og bokhyllen som stod der tidligere har havnet i loftstuen. Jeg ble veldig fornøyd med forvandlingen, men ser at jeg har fått en tom vegg. OOOh what to do?

Bildehyller kanskje? 


Det er godt jeg har litt å ordne med, for det er jo noe av det beste jeg vet. Nemlig å gjøre om og stæsje ditt og datt. Neida, det er ikke det at jeg har så mye tid til overs eller manko på andre ting som skulle vært gjort, for den lista er laaaaang den også. Men så må jeg jo ta en pause fra klesvask og oppvask og bare kose meg med til ommøblering og styling. Gjør ikke alle interiørbloggere det..? hihi :)

Ha en super dag folkens :)

- Ellen -

tirsdag 17. april 2012

Bad i vårdrakt...

 Badet fikk seg også en liten omgjøring i helgen. Først ble det selvsagt skrubbet godt av mini-waleur og fruen selv og så ble det pyntet med vårlige detaljer.



 Skal si det gamle vaskebrettet gjorde seg godt i vinduet sammen med de ''gamle'' klesklypene. De minner meg om at våren er tiden for å vaske og henge tøyet ut. Duften av tøy som har tørket ute på snora er noe helt for seg selv.



I går sluddet det i her i Halden så jeg tørker nok tøyet inne en stund til, men lever i trua om at vi har mange deilige vårdager i vente.

Ønsker deg en fin vårdag.

- Ellen -

mandag 16. april 2012

Bloggaward og lesekroken..

Byfrua sendte meg en bloggaward i helgen og jeg vil selvsagt ta den imot og bli med. Dette blir min første award og jeg er ikke spesielt godt kjent med dette, men prøver meg alikevel.

Awarden fungerer slik:
1. Du skal linke tilbake til den du mottok awarden fra.
2. Du skal sende den videre til 5 andre blogger som har mindre enn 100 følgere.
3. Du skal svare på 5 spørsmål.

Men først får du et aldri så lite bilde fra lesekroken min i stua. Her sitter jeg nemlig ofte med en kaffekopp og et blad å koser meg. Under spring-cleaningen min la jeg bort lammeskinnet for denne gang og byttet litt om på putene. Ikke så mye som skal til for å ''fornye'' seg litt :)



Hvorfor begynte du å blogge?
Jeg begynte å blogge da vi skulle bygge hus. Jeg tenkte det var en fin måte å planlegge huset og ikke minst finne og dele inspirasjon med andre bloggere. Oppi alt byggekaoset ble bloggen lagt i dvale og jeg tok det opp igjen nesten 1 år senere og vel ferdig med huset. Nå skulle huset gjøres til et hjem og det var noe jeg ønsket å blogge om :)

Hvilke blogger følger du?
Jeg følger for det meste interiørblogger og hageblogger. Jeg har mange favoritter og du kan se de i bloggrollen min. Jeg følger fargerike retro-blogger, nordiske, moderne i sort og hvitt og landlige vintage-blogger. Hver stil inspirerer meg på hver sin måte.

Favoritt farge?
Hvitt som base og med detaljer i grått, blått, brunt, beige. Litt svart er heller ikke å forakte. 

Favoritt film?
Å det er jo så mange, men siden jeg må velge så er kanskje ''The Notebook'' eller ''PS I love you'' noen gode alternativer. 

Hvilket land drømmer du om å besøke?
India er en plass jeg virkelig kunne tenkt meg å dra. Jeg ble så inspirert da jeg så filmen ''Slumdog millionaire'', som for øvrig også er en veldig bra film. Noen år senere lestejeg boken Shantaram og ble på nytt fasinert av det folksomme landet.



Jeg sender bloggawarden videre til:


Ta en titt på disse fantastiske bloggene. Ha en fortsatt fin kveld.

- Ellen -

søndag 15. april 2012

Det lukter..

...maling i huset i dag igjen. Jeg har nemlig satt igang på enda et prosjekt og denne gangen er det skrivebord til lille tulle-mor som står for tur. Skrivebordet er av furu og kjøpt på finn.no til 200,- kr.
Bilder kommer når jeg er ferdig ;)


I helgen har jeg hatt en aldri så liten ''spring-cleaning'' og Gud så deilig det er å få ryddet litt i skuffer og skap. Litt ommøblering ble det også og nye puter i sofa og stoler fornyet stuen på et blunk. 

Jeg ønsker dere alle en riktig så fin søndag.

- Ellen -

torsdag 12. april 2012

Påskeprosjektet...

Ja her kommer maleprosjektet jeg hadde i påsken. Denne gangen var det et gammelt skatoll som fikk seg en runde med malekosten. Skatollet har jeg fått av min mor, som hun igjen har arvet. 



Jeg har alltid likt det veldig godt, men jeg har liksom aldri helt funnet en plass hvor det har passet helt inn. Nå derimot fikk det virkelig komme til sin rett i ny hvit drakt.


ETTER
Jeg angrer ikke et sekund på at jeg valgte å male det. Heller det enn å måtte kvitte seg med det. Jeg har i tillegg inspirert mannen i huset også. Han har nemlig malt et gammelt skrivebord i furu som var gulnet og lite attraktivt. Skal si det var en liten gutt på 4 år som ble storfornøyd med hvitt og blått skrivebord. 

FØR
Til sist et lite bilde av hvordan skatollet så ut før. Ble SÅ mye finere nå synes jeg.

Ha en fortsatt fin kveld:)

- Ellen -

mandag 9. april 2012

Siste påskedag..

Ja da var det 2. påskedag og en deilig påskeferie er over for denne gang. Planen var vel i utgangspunktet å gjøre litt hagearbeid og slikt, men med ruskevær og nordlig vind så ble innekos isteden. Det er jo ikke å forakte  det heller. Jeg er jo veldig glad for å få muligheten til å pusle med diverse innendørsaktiviteter også :))



Flere bilder av mine herlige bruktfunn fra Sannerød's Gamle ting i huset. To gamle sink-trakter, et vaskebrett, hvite putevar og en STOR kurv *elsk* I denne kurven har nok flere små babyer sovet, men det er ikke det formålet den får i dette huset. 



Jeg ønsker dere alle en herlig siste dag av påskeferien og håper dere nyter den fullt ut. Det skal i allefall jeg gjøre.

- Ellen -

søndag 8. april 2012

Gamle ting i huset..

Påsken nærmer seg slutten for denne gang og på tross av hoste og rennende nese har jeg likevel fått gjort masse fint. Jeg har fullført maleprosjektet mitt, feiret bursdag, baket boller, besøkt familie og hatt besøk og ikke minst fått vært på en alldeles herlig bruktbutikk på Sannerød.




Gamle ting i huset er en sjarmerende bruktbutikk på landlige Sannerød. Et helt hus er innredet med herlig bruktfunn til salgs kun 15 minutters kjøring fra sentrum og så absolutt verdt turen. De har en egen facebookside så ta gjerne en titt HER.

Ønsker dere alle en fin påskedag.

- Ellen -

fredag 6. april 2012

Giveaway vinner

Ja da var det dags for å trekke en vinner av min giveaway og ved hjelp av Random.org ble resultatet som følger:

73 deltagere med hele 136 lodd og Randon.org trakk ut lodd nr 28 som tilhører Camilla med bloggen




Gratulerer :) 
Send meg en e-post med navn og adresse så kommer gaven i posten.

Ønsker alle nye følgere hjertelig velkommen.

Fortsatt god påske til dere alle.

- Ellen -

torsdag 5. april 2012

Påskefunn..

I går gikk turen innom alle bruktbutikkene i sentrum og jammen ble det ikke noen fine funn før påske.






 Eggeglass i tre og en gammel lysegul, krakkelert mugge har nå blitt til påskepynt på kjøkkenbordet. 


Enkelt og slik jeg liker det.

I dag skal jeg svinge meg rundt med malekosten. Gleder meg stort til å vise dere resultatet.

Ha en fantastisk skjærtorsdag.

- Ellen -

onsdag 4. april 2012

God påske...

..ønskes dere alle. Jeg har endelig påskeferie og den skal nytes til det fulle. 


Har du enda ikke benyttet sjansen til å vinne herlige hjemmestikka kluter, Pukka te og kaffekopp fra Au Maison? Da har du fortsatt mulighet ved å legge igjen en liten kommentar HER.

Vinneren trekkes til fredag:)

- Ellen -

tirsdag 3. april 2012

En annen Cathrine Holm...

Ja nå er det vel kanskje lotus i knallfarger de fleste tenker når de hører navnet Cathrine Holm, men det finnes noen andre varianter også. Herlige pastellfarger passer fint inn i Villa Waleur. Her er noen av mine favoritter som jeg var så heldig å arve av svigermor.





Liker du emalje? 
*I love it*

- Ellen -



mandag 2. april 2012

Utfordring: Colour addict

Nib's utfordring for april heter Colour addict og oppfordrer oss til å vise farger. Lettere sagt enn gjort siden jeg foretrekker farger i en litt dusere skala. 






Vel, jeg lette i skap og skuffer og fant til slutt en knallrosa blomsterpotte, m&m's og en herlig tegning som lille frøkna i huset har tegnet.

Ja dette ble mitt bidrag i Nib's utfordring Colour addict. Ta en titt HER og se flere fargerike og inspirerende bidrag.

Ha en fortsatt fin kveld.

- Ellen -